//]]>

ADSENSE DAH LULUS

July 17, 2017



sekadar perkongsian bersama selepas hampir setahun apply
dah dekat 5 bulan juga 
aku berputus asa..
serikk wehh nak apply lagi 
lepas kena REJECT
sebab utama tak reti! sob sob sob
aku try buat sendiri-sendiri aje..
baca dari google...

sampai la..
lastly aku minta pandangan saudara HH
( tah dia pun tak ingat aku pernah pm dia hehehe) dulu-dulu

LEPAS TU lupa kan sekejap sebab KECEWA HAHA
tetiba mood naik balik bila
hari-hari baca post "mudahnya lulus adsense"hahaha 
( pembakar semangat nie )

termakan dek kata-kata itu,
dengan yakinnya 
"USAHA TANGGA KEJAYAAN"
aku apply sekali lagi last week

dan akhirnya hewhew
HARI NIE LULUS hihihi

okay tak mau cerita lebih
nak tau cerita lanjut macam mana aku cuba apply
walaupun kau ZERRO pasal adsense
boleh pm aku :)
 aku bole share pengalaman je nak ajar tak reti pun... huhu
 ( boleh senyum dah )

iklan dah appear


k.bye

harap-harap hakak lebih rajin update entry lepas nie lalalalala

#misinaikkanpageview
#bloggerkental
#kbba9
#bloggercuteituakuhahaha

You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. Allhamdulillah... tahniah sis :) all the best

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thanks lokman banyak embantu juga :)

      Delete
  3. kalau tiada jawapan lagi tu, masih dalam review lagi la kan? jadi tak boleh la nak apply semula kan?

    helloaiman

    ReplyDelete
  4. Tahniah! yang baca ni pun excited

    ReplyDelete
  5. Tahniah farah...doakan akak pula ye..:)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..!! ini namanyaaa rezeki ^^

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^