//]]>

H- FOCUS : PRODUK MINDA UNTUK ANAK-ANAK

August 11, 2017

H-Focus bukan sekadar Produk Makanan Tambahan Untuk Minda Sahaja Tetapi Bagus Untuk Mata Anak Anda !

Rahisa Anak Pintar, Cemerlang dan Genius

AKU  rasa rata-rata inginkan anak-anak mereka berjaya
dan cemerlang dalam pelajaran..kan.
macam itu juga aku
bila dah ada anak sendiri..aku sendiri pun 
memang berusaha memberikan yang terbaik buat anak-anak

kat sini aku nak share dengan korang 
salah satu produk minda 
yang boleh korang bagi anak-anak amalkan

iaitu 

H- FOKUS



Info Produk                   :   H-Focus
Isi Kandungan               :  100 Tablet Dalam 1 Botol
Tempoh penggunaan     :  1 Boto tahan Sehingga 60 hari (1 Tablet page & 1 Tablet malam)
No Pendaftaran KKM   :   Bukan Ketegori Ubat-Ubatan
Syarikat Pengeluar       :  Sejagat Global Resources, 100% Bumiputera Islam dengan Kilang                                                         Berstatus GMP & Halal

H-Focus dapat membantu anak-anak untuk MINDA mereka:

✅ Menjadi rajin untuk belajar
 ✅ Suka dengan buku
 ✅ Mudah menghafal
 ✅ Minat dan cekap membuat matematik
 ✅ Meningkatkan daya fokus belajar terutama di sekolah
 ✅ Mudah mendengar kata
 ✅ Petah bercakap
 ✅ Mudah bangun pagi
 ✅ Mendapat keputusan yang baik dalam peperiksaan
 ✅ Mudah solat tanpa di suruh
 ✅ Meningkatkan keyakinan diri
 ✅ Menjadi lebih berdikari
 ✅ Meningkatkan selera makan anak(bagi yang kurang selera makan sahaja)


H-Focus dapat membantu anak-anak untuk MATA mereka:

✅ Mampu mengurangkan rabun jauh, rabun dekat, rabun silau, rabun malam.
 ✅ Mampu mengatasi masalah selaput mata, mata letih, mata berair, gatal mata.
 ✅ Mencerahkan penglihatan mata rabun jauh dan dekat.
 ✅ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.
 ✅ Mencantik dan melembabkan mata yang lesu.
 ✅ Hilangkan masalah mata kering.
 ✅ Mengurangkan  masalah mata merah.
 ✅ Kurangkan masalah Rabun malam.
 ✅ Sesuai untuk Masalah mata berair.


Kandungan  Dalam 1 Tablet H-Focus

Kini korang  tak perlu bersusah payah untuk mencari kesemua bahan-bahan ini secara berasingan kerana semuanya telah ada didalam tablet H-Focus.

1. Colostrum (Kolostrum)
Menguatkan & melindungi sistem pertahanan tubuh badan, Melawan jangkitan virus dan toksin yang berlebihan dalam tubuh badan, Membantu mencerdaskan minda dan mudah menghafal.
Connector.

2. Pistachio (Badam Hijau)
Kaya dengan potassium yang membantu meningkatkan tahap kecerdasan minda & Mengandungi anti oksida yang melindungi tubuh dari radikal bebas.
Connector.

3. Calcium (Kalsium)
Memberikan tulang yang lebih kuat dan fleksibel. Membantu badan dalam pengambilan zat besi.
Connector.

4. Cereals (Bijirin)
Bijirin membantu membekalkan zat besi untuk pembinaan dan perkembangan otak yang lebih sihat.
Connector.

5. Algae DHA (DHA Alga)
Meningkatkan daya fokus, membantu perkembangan minda yang sihat, membantu menajamkan penglihatan dan meningkatkan sistem imun badan
Connector.

6. Centella asiatica –(Daun pegaga)
Pegaga mempunyai zat makanan yang berhasiat seperti zat besi, vitamain A dan C serta serat yang dapat membantu membangkitkan selera makan dan meredakan masalah penghadaman.

7. Honey (Madu)
Madu berfungsi menggantikan sel-sel otak yang rosak dengan sel baru yang sihat
Connector.

8. Dates (Kurma)
Sangat berkhasiat untuk membantu tumbesaran kanak-kanak, membantu membentuk minda yang lebih sihat dan membantu mencergaskan minda dan tubuh badan
Connector.

9. Raisin (Kismis)
Kandungan gula ringkas dalam kismis membantu meningkatkan pemikiran otak, Sumber tenaga yang diperlukan dengan segera & Membantu memperbaiki daya penglihatan yang sihat.
Connector.

10. Pomegranate (buah delima)
Mengandungi Pottasium yang sangat tinggi, Fosfor, Kalsium, Zat Besi, Sodium, Vitamin A, B1, B2, B3 dan C Membantu Sistem Penghadaman. Ini boleh membantu anda mengawal dan mengurangkan penyakit asma, sakit tekat, dan batuk..
Connector.

11. Vitamin C (vitamin C)
Vitamin C adalah vitamin yang diperlurkan oleh badan untuk pembentukan tulang serta menguatkan sistem imunisasi badan. Selain itu, Vitamin C dapat pulihkan demam, memberikan tenaga, memulihkan luka dan mencegah kanser.
Connector.

12. Lycopene (tomato)
Tomato mengandungi nutrient yang diperlukan seperti vitamin (A, B3, B6, C, dan K), Potasium, dan Serat. Tomato juga dapat membantu untuk memudahkan penghadaman, masalah sukar tidur
13. Blackcurrant – (anggur)

Kajian menunjukkan bahawa anggur mengandungi vitamin C yang tinggi, vitamin (A, B1, B2), antioksida, dan nilai kalori yang rendah. Ia juga dapat membantu melegakan sistem saraf, meringankan demam, migrain dan athma.

TESTIMONI H- FOKUS







okay , untuk maklumat lanjut dan tempahan, sila kunjungi website  http://produkmindaterlaris.com/

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^