//]]>

LANAFIRA.COM BUTIK MUSLIMAH ONLINE

September 04, 2017

Muslimah online boutique

Hai selamat pagi
aku nak kongsi dengan korang satu info
Butik Muslimah yang sangat awesome

iaitu



TRENDY, AFFORDABLE , QUALITY

"We are a passion-driven company with a mission to create stylish yet affordable clothing without comprising quality.
Our focus is on women and Muslimah clothing which includes long dress, jubah, tops, skirt, scarves and tudung"


Lanafira – A Style for Every Story

Are you looking for stylish, beautifully designed clothing and apparel for today’s Muslim woman? Do you want a Muslimah online boutique that values you as a customer and carries a wide selection of trendy looks? Shop with Lanafira today and see what we have in store for you. Lanafira specializes in high quality Muslimah dress online and offers our customers a true boutique setting with representatives standing by to answer questions and ensure 100% customer satisfaction. If you want the best Malaysia fashion online, choose Lanafira and experience the quality difference for yourself.



LANAFIRA ialah butik muslimah online yang tampil dengan koleksi pakaian muslimah seperti
 Long Dress, jubah, tops, skirts & scarves serta tudung
semestinya mampu menarik perhatian anda 
yang berminat dengan fashion yang up to date.
pakaian yang sopan sesuai untuk muslimah masa kini.
Terdapat pelbagai design yang tranding, cantik dan menarik
yang pasti membuat korang tertarik untuk memiliki koleksi LANAFIRA

ANTARA KOLEKSI PAKAIAN DARI LANAFIRA



Dress Mellisa
- Material heavy moss crepe
- Selesa, tak panas
- Mesra wudhuk (hidden zip )
- Nursing friendly
- Round neck
- Sesuai untuk event dan casual


Kebaya Alana

Peplum Sofea
Haga yang di tawarkan sangat berpatutan. korang tak perlu rasa membazir sebab kualiti kain yang pasti akan buat korang berpuas hati dengan rekaan dari lanafira. aku pun baru sahaja selesai Sign Up dengan Larafira tengah membelek2 lagi koleksi yang mungkin akan menjadi pilihan aku adalah seperti di bawah nie.

CANTIK!! WEHH...must grab one hehe
PEPLUM SOFEA ( FLORAL DESIGN)

sesuai tak untuk aku ? hehe


SIAP ada infomasi tambahan lagi 


TIPS PEMILIHAN SAIZ BAJU dari LANAFIRA

OKAY , dekat sini aku selitkan sedikit tips & cara menentukan saiz baju anda.
kalau shopping dekat kedai korang mungkin boleh terus try baju tersebutkan, tapi bila beli online korang mesti kena tahu ukuran yang tepat atau hampir sama untuk memastikan korang berasa selesa dengan baju online yang di beli.

Berikut adalah cara untuk mengukur saiz pakaian anda: –
  1. Cari pakaian yang anda rasakan paling tepat dengan ukuran badan anda yang terkini.
  2. Bentangkan pakaian tersebut di atas lantai.
  3. Ambil pita pengukur dan ukur maklumat seperti: –

  • Ukuran bahu
  • Ukuran dada
  • Ukuran labuh
  • Ukuran pinggan 
      4.  Walaupun kebiasaannya terdapat ukuran-ukuran lain, dengan 4 ukuran di atas sudah cukup   untuk membantu anda memilih saiz paling tepat bagi pakaian yang ingin anda beli.


       5.  Bandingkan 4 ukuran di atas dengan carta saiz yang disediakan.

      tips lanjut klik sini 

Lastly, kalau korang berminat untuk membeli koleksi-koleksi pakaian dari Lanafira, korang boleh la log in dekat butik online di website www.lanafira.com . Mudah sahaja yang penting korang kena Sign Up acc dengan LANAFIRA untuk dapatkan maklumat-maklumat terkini.


MAKLUMAT LANJUT :

website : 

instagram :

Facebook Page :






You Might Also Like

20 pesanan ditinggalkan

  1. Wanita sekarang makin banyak butik online dan semua makin cantik2 dan makin muslimah bagus lah..

    ReplyDelete
  2. suka tengok baju-baju Lanafira ni, warna pon cantik-cantik :)

    ReplyDelete
  3. Wah.. cantik-cantik jugak rekaannya! Kalau kakak saya tahu ni, memang dia rambang mata dan borong sakan. haha

    ReplyDelete
  4. sha dah usha lanafira ni memang dia dah curi hati sha ohhh noooo!~

    ReplyDelete
  5. Masa usha-usha kat ig.. suka sangat dengan melissa long dress tu..

    ReplyDelete
  6. semua jenis design fesyen kat lanafira ni sgt memikat hati terutamanya kat long dree dia yang ropol ropol tu..gerammm jee..

    ReplyDelete
  7. Menarik jugak baju-baju dari lanafira ni.

    ReplyDelete
  8. Nak tnggu design terbaru pulak....sangat cantik design dia...hihi

    ReplyDelete
  9. comelnye design baju tu. yang coral flora tu sesuai sangat kan. dh gji blh cuci mata kat sini.

    ReplyDelete
  10. Warna2 dia sgt cantik ok...
    Tempting pulak...
    Takut nk tgk...takut xda size kita yg comel ni

    ReplyDelete
  11. Memang cantik2 baju muslimah di butik ni. Nanti boleh le shopping sakan..hehehe

    ReplyDelete
  12. lawa-lawa koleksi baju dia, first time dengar nama butik ni.

    ReplyDelete
  13. Harga berpatutan dan cantik-cantik. Lanafira nama pun cantik. Hehehe. Nanti ada masa bleh la shopping. Nak beli jubah. Hehe

    ReplyDelete
  14. Kalau puan isteri nampak ini, mau rambang mata dia kejab

    ReplyDelete
  15. I like their elegant design and versatile color, is so easy to mix and match.

    ReplyDelete
  16. Akak paling suka Dress Melissa tu, don't know why tapi suka jenis yang ada ropol2 kat bawah camtu, teringat waktu sekolah dulu, ada belajar jahit skirt camtu tapi tingkat2 hihi

    ReplyDelete
  17. lawa-lawa semua baju. dah lama sebenarnya tak shopping online. mampu tgk n telan liur je la hahahah

    ReplyDelete
  18. The collections are so beautiful. Wanted to get 1 too.

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^