//]]>

JOM DAFTAR DENGAN SUSHIVID

October 02, 2017



Referral

hai..

calling for blogger!
aku nak share dengan u'ouls yang belum berdaftar dengan sushivid
klik pic di atas yer

sushivid adalah salah satu platform untuk anda menjana kewangan dengan media sosial

SYARAT-SYARAT:

They need to have at least one of the following:

YouTubers: 250 subscribers

Instagrammers: 2,000 followers

Bloggers: 2,000 visits every month

kalau korang rasa cukup salah satu syarat-syarat di atas
jangan tunggu lagi. 

jom sertai team #sushivid 

* alahamdulilah baru sebulan join dah dapat job pertama dari sushivid...

 "usaha tangga kejayaan"

k.bye!


----------------------------------------------------------------------------------------

sushivid




You Might Also Like

11 pesanan ditinggalkan

  1. Saya dah daftar dan tengah tunggu jobs. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Baru cukup 1 syarat je.huhu. kena usaha gigih lagilah nak join. Dengar dari blogger Syafira, memang ok Shushivid ni.

    ReplyDelete
  3. dah register tapi masih blur blur lagi tentang sushivid ni.. kene study lebih lg ni..hehee..

    ReplyDelete
  4. salah satu platform terbaik untuk blogger jana pendapatan

    ReplyDelete
  5. Wahh bestnya dah dapat job. Sis baru je join beberapa hari..belum dapat apa2 lagi...:D. Mudah2an dapatlah banyak job di sini

    ReplyDelete
  6. Tahniah,

    Belum pernah apply lagi, walaupun syarat dan penuhi.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dah daftar dan dah start dapat job dari mereka walaupun agak sukar tapi offer yang diberikan tak mengecewakan...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^