//]]>

BEAUTY IN THE DROPS BY 9HERBS

November 13, 2017


OHH..Hai..tengah buat apa tu? hari ini farah nak share dan review sikit tentang satu produk yang semakin hangat di perkatakan. untuk kaki make up aku rasa mesti ramai yang dah tahu kan tentang produk yang best nie keluaran 9herbs iaitu BEAUTY IN THE DROPS.

JADI KAT SINI aku nak share serba sedikit info berkaitan beauty in the drops ini. aku selitkan sekali sedikit short video dari aku tetang CARA MENGGUNAKAN BEAUTY IN THE DROPS ini.  ^_^ Lets watching on my youtube channe :)




APA ITU BEUTY IN THE DROPS?

BEAUTY IN THE DROPS adalah salah satu produk keluaran 9 herbs & health. Beauty in the Drops ini  di gunakan sebagai  UV Face Primer + Luminous Day Serum, bole juga dijadikan asas Make up dan SERUM di siang hari. Kandungan Beauty in the drops ini adalah Minyak Argan , Minyak Jjoba yang kaya dengan antioksidan dan membantu mengawal minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit .


                 


APA KELEBIHAN BEAUTY IN THE DROPS ?
  • Menjimatkan masa.
  • Mencantikkan dan merawat wajah.
  • Mengandungi 100% bahan semulajadi.
  • Bersih dan rawat kulit dari dalam.
  • Kulit lebih berah dan glowing tanpa makeup.
  • Tiada bahan kimia merbahaya.
  • Tiada kesan sampingan.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Kaya dengan antioksida

KANDUNGAN BEAUTY IN THE DROPS

1. MINYAK ARGAN
Kaya dengan Vitamin E dan Omega 3, 6 & 9. Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit.
  • Melembapkan dan menegangkan kulit.
  • Menghapuskan dan mencerahkan kulit.
  • Menghaluskan dan mencerahkan kulit.
  • Mengatasi jerawat, radang dan sunburn.
  • Menjadikan kulit lembut dan bersinar secara semulajadi.

2. MINYAK JOJOBA
Ianya lilin cair atau Wax Ester yang memiliki ciri-ciri yang sama dengan struktur kulit manusia. Sesuai untuk kulit sensitif.
  • Melembut, melembap dan menghaluskan kulit.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak dan mencegah jerawat.
  • Mencegah oksidasi kulit sebagai anti penuaan.
  • Anti radang.
  • Menjadikan kulit sihat dan cantik.
yeahh.... inilah beauty in the drops aku punya 

CARA MENGGUNAKAN BEAUTY IN THE DROPS

1. Goncang sebelum digunakan.

2. Picit hujung getah penitis kemudian lepaskannya.

3. Longgarkan penitis dari bekas kaca.

4. Perlahan-lahan picit hujung getah untuk titiskan kandungan ke sekitar muka. Titiskan ke dagu, pipi, hidung dan dahi. Kemudian ratakan ke seluruh wajah.

5. Mulakan solekan seperti biasa.

6. Untuk hasil yang lebih baik, titiskan sekali lagi sebagai sentuhan akhir Make up.

 untuk lihat cara menggunakan beauty in the drops BOLE KLIK VIDEO BAWAH NIE 




REVIEW AKU : Memang best guna beauty in the drops. dah hampir seminggu aku guna. alhamdulillah kulit nampak makin sihat, bersih dabn glowing sikit hihi. memang sangat sesuai di jadikan sebagai alas makeup dan boleh juga di pakai selepas selesai make up. mampu menahan make up sehingga 12 jam. Testure dia agak berkilat & setiap botol mengandungi  30ml bersamaan 750 titik dan ianya dapat bertahan selama 3 hingga 4 bulan mengikut kekerapan penggunaan masing-masing. 


best giler pakai beaity in the drops nie..kulit jadi lembut & makin flawless


untuk maklumat lanjut :


WEBSITE :

FACEBOOK : 

INSTAGRAM :

CONTACT NUMBER :
012-4540187  / 012-2151837

#9Herbs #9HerbsHealthBeauty #BeautyInTheDrop #SaveEffectiveConvient




You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^