//]]>

LAZADA ONLINE REVOLUTION: JOM SHOPPING LAZADA

November 11, 2017

hai...

SHOPPING ONLINE ? WOW bestnya dah lama tak shopping nie hahaha. Korang tau tak bermula hari ini 11.11.2017 sehingga 12.12.2017 lazada sedang mengadakan sale sempena ONLINE REVOLUTION...perghhh jom dapatkan harga-harga yang menarik di website lazada tapi sebelum itu aku nak share kisah aku dan lazada dan kenapa lazada menjadi pilihan no 1 aku bila online shopping..

PENGALAMAN PERTAMA SHOOPING DI LAZADA

Alang-alang dah story pasal lazada nie .meh aku nak kongsikan dengan korang barang pertama yang aku beli iaitu  MESIN JAHIT MINI PORTABLE seingat aku lah inilah yang pertama kot kalau tak silap aku sebab dah banyak sangat barang yang aku shopping di website lazada. 




mesin jahit mini portable

KENAPA AKU PILIH MESIN JAHIT iNI l Pertamanya mesin jahit mini portable memiliki bentuk dan cara pengoperasian yang lebih kurang sama dengan mesin biasa, namun ukurannya lebih mini dan lebih ringan. Cara kerja dan hasil jahitannya pun juga sama persis mesin jahit  standard karana hanya menggunakan satu spool benang dan satu sekoci . Kelebihan Mesin Jahit Mini ini adalah Harga yang ditawarkan murah  dan Bentuknya kecil serta  ringan,  mudah untuk  dibawa kemana saja. kalau nak beli macam aku punya nie korang boleh klik sini 

Alhamdulillah...percaya tak  dengan mesin jahit mini ni aku berjaya membuat langsir dekat rumah aku nie haa..satu lagi nanti aku kongsi Baju Bendera  anak aku nie pun aku jahit dengan mesin nie hehe sangat berguna tau.


baju bendera inilah aku jahit guna mesin jahit mini portable hehehe

PRODUK PILIHAN SEMASA SHOPPING ONLINE


Kebiasaannya aku akan shopping barang yang aku perlu dan suka sahaja. selain faktor harga, aku memang suka beli ketika sale sedang berlangsung kerana waktu nie lah kebanyakan barang yang kita nak & perlu di tawarkan pada harga yang jauh lebih murah. rugi lah kalau tak grab awal-awal kan. satu lagi pilihan aku ketika shopping online adalah membeli barangan yang berjenama (tak bermana yang mahal-mahal sahaja). , maksud aku barangan yang berkualiti  atau brand yang biasa aku dengar dan guna. contohnya kalau beli barangan kecantikan aku suka Maybelline, safi, in 2 it dan lain-lain. kalau barangan elektrik aku suka panasonic, khind, sharp & Toshiba


 so, sempena online revolutian korang jangan lepaskan peluang untuk shopping  dari 11.11.2017 - 12.12.2017 



SEBAB MEMILIH UNTUK SHOPPING ONLINE

Bagi aku di zaman yang serba canggih ini semuanya hanya di hujung jari sahaja. jadi aku gunakan peluang yang ada mencari barangan keperluan yang mana aku manpu membuat bandingan harga terlebih dahulu. selain menjimatkan masa dan servis penghantaran yang pada pendapat aku agak cepat juga. korang cuma perlu pilih barang yang korang suka, buat bayaran dan akhir sekali tunggu barang tersebut sampai.mudah kan? kalau guna app di handfone lagi cepat. sebab itu aku suka shopping online ^_^

PRODUK PILIHAN SEMASA ONLINE REVOLUTION

haa..ini aku suka..dah tiga empat lima kali aku belek dah mula nak masukkan dalam wishlist aku. Barang yang aku perlu beli sempena online revolution ini pastilah harganya woww...murah! wehh. nak tahu tak apa?taraaaa.... KAMERA 



teringin wehh nak beli kamera yang mampu menghasilkan gambar yang cantik. sesuai la dengan aku yang suka update blog yeahh...harap-harap dapat la beli nanti. kalau tengok harga tu boleh telan air liur tapi dengan online revolution ada potongan harga sehingga 25 % wajib grab nie.harga super jimat! Doakan aku cepat-cepat dapat beli kamera nie sebelum online revolution tamat. 


OK. jangan lupa shopping di LAZADA tau !




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


PPSSS...Untuk blogger yang berminat untuk join Lazada Online Revolution Blogger Contest boleh rujuk di bawah :



Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017




You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^