//]]>

[REVIEW] LYNNITY RELIEF ESSENTIAL OIL AND BOTANIC HEALTH

November 13, 2017

[REVIEW] LYNNITY RELIEF ESSENTIAL OIL AND BOTANIC HEALTH

Hujung minggu baru-baru nie aku yang duduk-duduk di rumah saja banyak menghabiskan masa mengemas rumah &bilik-bilik asyik ke hulu ke hilir ke sana-sini, Badan pun mula rasa letih terus teringat dengan Lynnity Relief (Pure Therapeutic-Grade Essential Oil) dan Botanic Health dari LYNNITY.

Jom aku share sedikit info berkaitan produk lynnity yang sedang aku guna dan amalkan ini.


Hasil carian imej untuk lynnity
Lynnity is the hybrid of functional food supplement derived from traditional Chinese herbs using modern technology. With more than 100 years of the traditional recipe, Lynnity dives deeper into the treasure of Chinese herbs and combined with modern taste. Lynnity (Let the Farm be your Pharmacy) believes that plant is the best way to support good health and always desire to discover the planet’s natural wealth of superfoods and share them with everyone.

Lynnity Relief Essential oil


 Lynnity Relief (Pure Therapeutic-Grade Essential Oil)

Lynnity Relief Essential oil sangat baik untuk membantu menenangkan ketidakselesaan kecil dan banyak digunakan di rumah. Lynnity Relief Roll-on  adalah campuran eksklusif minyak penting tulen yang digubal untuk digunakan kerana bau yang menyegarkan, memberi tenaga dan melegakan .Iannya mudah untuk digunakan di dahi, kaki dan leher pada bila-bila masa & di mana sahaja !

Lynnity Relief adalah sahabat yang baik untuk perjalanan anda ke gym, Setelah berjam-jam di komputer & rutin harian yang sibuk. Ia memberikan sensasi yang menyegarkan, menyejukkan semasa atau selepas senaman, dengan aroma menyegarkan agar bertambah baik dan bertenaga untuk melakukan apa sahaja aktiviti seharian anda. Aroma yang menyegarkan mampu membantu anda berfikir dengan lebih tenang.

Lynnity relief Essential Oil 10 ml

Lynnity Relief, 10ml @ RM88
CARA MENGGUNAKAN RELIEF ESSENTIAL OIL

  1. Sapukan tangan, lengan, kaki & lutut sebelum dan selepas senaman.
  2. Gosok pada bahu & otot belakang selepas seharian mengangkat berat di tempat kerja atau semasa bergerak.
  3. Gosok di dada, kulit, atau pergelangan tangan anda untuk meningkatkan mood bertenaga dan meningkatkan daya hidup.
  4. Selepas hari yang panjang, tekanan, gosok di bahagian pergelangan tangan & leher sebelum memandu untuk membantu melegakan tekanan
  5. Untuk wanita Sapuan pada perut Sesuai untuk meredakan kesakitan di sebabkan kitaran haid wanita
  6. Untuk kanak-kanak di sapu pada dada, belakang, atau bawah kaki, pada waktu malam untuk menenangkan tidur agar lebih nyenyak.
Harum & menyegarkan
                    
KANDUNGAN RELIEF ESSENTIAL OIL 
  • Mentha piperita (Peppermint) oil, 
  • Abies balsamea (Balsam Canada) needle oil, 
  • Eugenia caryophyllus (Clove) bud oil, 
  • Cocos nucifera (Coconut) oil, 
  • Lavender Flower, 
  • Hawaiian Sandalwood, 
  • SunFlower, 
  • Eucalyptus Leaf, 
  • Clary Sage Flower, 
  • Roman Chamomile Flower, 
  • Cedarwood Wood,
  •  Ylang Ylang Flower, 
  • Geranium Plant
nyaman & menyegarkan..sedap tau bau relief essential oil ini
REVIEW :

Memang best guna relief essential oil dari lynnity ini. Bauan yang sangat harum mampu menenangkan jiwa yang sedang di landa ke runsingan.sangat sesuai untuk keguanakan bayi & kanak-kanak kerana botol yang mesra penguna dengan hujung berbentuk "roll on". Selain itu ianya juga sesuai juga di gunakan untuk meredakan lenguh-lenguh pada kaki dan tangan akibat keletihan seharian di tempat kerja. Kalau dulu-dula aku selalu guna jer apa-apa minyak panas yang ada dekat rumah untuk hilangkan sakit-sakit pada badan.tapi kali nie aku sapu jer dengan relief essential oil nie..sejuk & menyegarkan, bau pun harum!

Lynnity Botanic Health (Phyto Citrus Blend)


Botanic Health (citrus ) 

Lynnity Botanic Health (Phyto Citrus Blend)
adalah produk kesihatan untuk Tulang,  Jantung Dan Hati  Untuk Kehidupan Yang Lebih Aktif!Botanic Health mengandungi bahan-bahan yang unik untuk melindungi tisu rawan, meningkatkan kepadatan tulang dan menambah mobiliti. Pengambilan intipati rutin boleh memberi manfaat kepada tulang dan sendi kita serta membantu kita untuk mencegah osteoporosis.

Botanic Health adalah sel & pelbagai mineral bahan-bahan revolusioner, stem semula jadi dan sesuai untuk pemakan sayur-sayuran. Ia terbukti secara klinikal untuk meningkatkan kesihatan tulang dan sendi, formulasi unik ini membolehkan anda untuk menikmati kehidupan mudah alih.Botanic Health adalah lebih daripada sekadar makanan tambahan yang membantu meringankan sakit atau menambah kalsium. Ia juga membantu untuk meningkatkan kepadatan tulang serta menggalakkan kesihatan tulang, mengekalkan tulang dan sendi, pembaikan tulang rawan selain membantu menambahkan kolagen.

KEBAIKAN/KELEBIHAN BOTANIC HEALTH (Phyto Citrus Blend)
  • Meningkatkan kesihatan tulang dan sendi
  • Membaikpulih & mengekalkan kesihatan tulang & rawan
  • Mengurangkan kesakitan & keradangan.
  • Meningkatkan dan mengekalkan pergerakan fizikal
  • Mengurangkan kolesterol dan tekanan darah, meningkatkan kesihatan kardiovaskular
20g X 15 sachets

KANDUNGAN BOTANIC HEALTH (Phyto Citrus Blend)
  • Delima, 
  • manggis, 
  • alga, 
  • Orthosiphon  (misai kuching), 
  • Lithothamnion Rumpai Laut, 
  • halia, 
  • asid askorbik,
  •  bran oat, 
  • benih Chia, 
  • l-arginine, taurina.
yeahhh..this is my Botanic Health 
                   

REVIEW :

Botanic health (phyto citrus Blend ) adalah minuman untuk kesihatan Tulang , jantung dan hati. Ianya sesuai di amalkan untuk kehidupan yang lebih sihat. Sangat sesuai untuk mereka yang telah berusia. Rasa ? bagi aku sedap jer..sesuai di minum pada waktu pagi dan malam.Macam aku memang ambil minuman Botanic Health nie waktu pagi sahaja sebab pagi-pagi aku jarang ambil sarapan yang berat-berat. So far, untuk korang yang mencari makanan tambahan untuk kesihatan boleh la try minum Botanic Health (Phyto citrus Blend).

Aku dah cuba Botanic health nie...
bagus untuk kesihatan tulang, jantung dan hati ^_^

Untuk Maklumat Lanjut :
WEBSITE : LYNNITY
FACEBOOK : LYNNITY
INSTAGRAM: LYNNITYHEALTH

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^