//]]>

SERUM TERBAIK : ROSE FACE SERUM BY ZEETA

August 22, 2017




PASTI ramai yang tertanya-tanya atau tercari-cari Produk yang terbaik untuk menghilangkan parut jerawat serta jeragat. Wanita dan kecantikkan sukar dipisahkan. Untuk itu ZEETA tampil dengan Produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017. Selain menghilangkan jeragat produk ini juga adalah Produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017.Produk yang semakin diminati wanita masa kini iaitu ROSE FACE SERUM


Pada masa kini lambakkan produk di pasaran mungkin membuatkan anda sukar untuk memilih produk yang terbaik.Anda juga mungkin tertanya-tanya apakah Produk yang mampu membantu menyelesaikan masalah anda.Bagaimana nak hilangkan parut jerawat? atau Cara hilangkan jeragat paling berkesan? atau mungkin Cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat?

ye, jawapannya sudah pastilah ROSE FACE SERUM KELUARAN ZEETA

okay korang nak tahu kelebihan & kebaikan rose face serum? sila baca entry ini sehingga habis yer...


Serum muka NO.1 di Malaysia tidak melekit dan sejuk di muka.Kandungan serum ini hasil
100% bunga Rose Organik dan Rose Merah.Diperbaharui dengan formulasi baru iaitu mudah
meresap ke dalam kulit dengan teknologi 30,000 iu dalam Vitamin E Oil.Hasil teknologi ini
juga memberikan kesan positif kepada kulit muka dengan selamat dan cepat.

Pada masa kini mesti ramai yang berlumba-lumba untuk menjaga penampilan diri dengan menggunakan produk-produk kosmetik yang ada di pasaran .Hari nia aku nak kenalkan pada korang pasal Rose Face Serum yang mampu membantu menyelesaikan masalah muka anda.
selain produk pembersih muka, penggunaan SERUM secara berterusan juga mampu menjadikan kulit anda halus dan cantik .




ROSE FACE SERUM (RFS)


Serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari*.

Kelebihan RFS

• Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari.
• Semburan yang halus untuk serapan maksimun,menyamai teknologi nano.
• Vitamin E 30,000 iu
• Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
• Parut jeragat hilang seawal 7hari

TERDAPAT 4 NUTRISI HEBAT DALAM ROSE FACE SERUM

1. Vit E

– utk block free radicals dr udara, di sebut anti oxidant. Ni yg sebab kan proses penuaan pd kulit. Bila kita boleh fight free radicals dr kulit, kita boleh mengurangkan wrinkles dr berlaku dgn cepat dan jaga sel kulit muka muda.

– perbandingan, ada beza baju yg kita sidai kat tempat teduh danbaju kita sidai kat panas matahari. Warna baju pudar nampak macam baju dah lama…padahal baju baru..
– kulit kita selalu generate sel kulit baru, kalau jaga dan dilindungi, maknanya kita jaga kemudaan sel kulit muda tu supaya slow sikit “lusuh” nya.

2. Vit C:
Macam vit e, kaya dgn antioxidant, tapi vit c nyer peranan ialah mengaktifkan sel muka utk menghasilkan collagen, molekul penting utk kulit yg sihat.
Vitamin c ni samada yg kita makan atau kita sapu kat kulit mmg akan merangsang kulit menghasilkan collagen.
Yg kedua, vitamin c ni penting sebab dia yg akan merawat ultraviolet (uv). UV ni yg akan rosakkan kulit muka, nama dia photodamage.Org dok makan collagen kan.Cara yg lebih baik ialah kita ambik vitamin c, da sapu vitamin c pd kulit. Biar kulit secara natural hasilkan collagen tu.

3. Omega 3 (makan dan sapu)
Kulit mmg perlukan fatty acid macam omega 3 utk kekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak dan utk maintain kulit nya elasticity.
Sama macam vit c, dia penting utk lindungi kulit dr photodamahe dan kesan sunburn. Kesan sunburn ni dipanggil “inflammatory skin response”. Lebih kurang macam kesan kulit macama kena minyak panas tu…
Omega 3 dalam minyak ikan yg kita makan, akan pergi ke liver, di proses dan akan ke kulit utk fungsi yg sama. Omega 3 yg kita sapu kat kulit akan pergi ke kulit dgn lebih cepat.

4. Omega 6
Omega 6 ni kaya dengan linoleic acid, dia ringan dan nipis rasa minyaknya.
Peranan dia utk nourishkan kulit tapi tak rasa berat berminyak.

Omega 6 ni tujuannya utk mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita dan mengurangkan sel kulit dr mengelupas.Org yg ada masalah jerawat dia kurang linoleic acid, tu yg muka dia kurang keupayaan “melindungi” dan kulit jadi senang di serang bahaya dr uv dan toxic udara.

Sebab tu, serum tu mmg di fomula utk ada 4 benda ni, bila spray kita guna kan teknologi sama dengan nano, spray tu tak akan meleleh, dia cantik je kat muka, slowly meresap. Paling penting tak melekit.


Harga ROSE FACE SERUM

Sebotol RM50 sahaja tidak termasuk postage.
*Tahan selama 2 bulan bergantung kepada kekerapan pengguna.

Testimoni ROSE FACE SERUM






untuk maklumat & keterangan lanjut boleh hubungi :

Facebook page:
  ZEETA PAKAR MAWAR

Instagram:
  @zeetaofficial

Whatsapp untuk order: 
019-2209069

Website: 
www.zeeta.com.my

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Keyword :


You Might Also Like

24 pesanan ditinggalkan

  1. macam pernah tengok serum ni...harga berpatutan

    ReplyDelete
  2. serum ni nampak menarik, sebab berasaskan rose serum mesti buat kulit akan sentiasa segar.. :)

    www.cikza.com

    ReplyDelete
  3. Maaf..saya dah tak percaya products buatan Malaysia

    ReplyDelete
  4. Sebelum ni pun pernah guna serum Vitamin E. Parut memang cepat hilang!

    ReplyDelete
  5. Pakai jugak serum tapi dr produk jenama new zeland. Sesuai dgn muka so x berani nk cuba yg lain

    ReplyDelete
  6. bestnya, kita suka bau rose. nanti boleh cuba. sayang kalau kulit dah naik jeragat kan.

    ReplyDelete
  7. oooo nampak menarik bahan2 yang di gunakan ..ok masuk list ..

    ReplyDelete
  8. ohhh.. pack baru kah.. nice. memang ada pernah pakai b4. dah habis x beli2 lg. suka bauan ros

    ReplyDelete
  9. Pernah tengok orang pakai produk ni memang bagus lah...

    ReplyDelete
  10. Hi sis, saya pernah dengar juga pasal rose face serum ni. saya sekarang memang tengah survey produk, manatahu bole cuba yang ni. Good info sis

    ReplyDelete
  11. serum ni bagus tp kena pilih yg betul2 selamat

    ReplyDelete
  12. Serum ni bagus, kalau bau rose tu memang satu bonus. Wangi muka. Terus mood segar bugar hadir. Kan?

    ReplyDelete
  13. pertama kali dengan pasal produk ni, cantik packaging dia warna pink. harga serum ni pun berpatutan :)

    ReplyDelete
  14. makin banyak produk dari Zeeta sekarang nie kan... Tengok testimoni pun macam menarik je untuk memilikinya

    ReplyDelete
  15. Pernah try sebelum ni..not bad gak..spray masa finishing make up..rsa best ja

    ReplyDelete
  16. Kalau pakai serum ni dapat jadi hensem tak? Nk try jugak lah nanti. Hhahahahaha

    ReplyDelete
  17. Dah tukar packaging rupanya. Nampak lebih cantik dan kemas. Sebelum ni pernah cuba best je sejuk muka lepas spray sbb letak dalam peti sejuk hee wangi bau rose

    ReplyDelete
  18. suka bau produk ni, pernah try serum zeeta ni, best dan segar je muka.

    ReplyDelete
  19. Tak pernah try lagi product zeeta ni.

    ReplyDelete
  20. Harga berpatutan dan berbaloi dengan kualitinya.

    ReplyDelete
  21. Mudah dipakai, spray² ja. Rose Face Serum Zeeta ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^